Hae sivuilta
Jälleenmyyjille »

Tervetuloa Serivärin pariin!

Helsingin myymälä suljettu 10.07.-30.07. ja Artjärven tehdas 17.07.-30.07.

Hyvää kesää!

Ajankohtaista

Laadukkaita Sihl-siirtokuvapapereita mustesuihku- ja lasertulostimille saapunut valikoimiimme (09:24, 05.05.2017)

Uutta!!! Nyt meiltä myös laadukkaat flex siirtokuvat vinyylileikkurilla (13:04, 24.01.2017)

Iso erä uusia folioita ja kalvoja saapunut myymäläämme! (15:58, 04.12.2015)

Lataa tästä UUSIN hinnastomme Seriprof No.34 2014-15.

LATAA TÄSTÄ FOLIOIDEN VÄRIKARTAT Värikartta 1 / Värikartta 2

Serivärillä on 30 vuoden kokemus vesipohjaisten tekstiili- ja silkkipainovärituotteiden valmistamisessa. Markkinointi tapahtuu pääasiassa Skandinavian ja Baltian alueella. Seriväri on ollut yli 15 vuoden ajan kansainvälisen Screenprinting & Graphic Imaging Association International SGIA:n jäsen, mikä merkitsee tuoreimpien tietojen saamista alan uutuuksista.

Avainsana tuotevalikoimallemme on ympäristöystävällisyys ja uusi teknologia, mikä on merkinnyt asiantuntemusta ja tuotejohtajuutta markkinointialueellamme. Lähes kaikki valmistamamme tuotteet ovat omaa kehittelyä, mikä antaa parhaat mahdollisuudet oikean tuoteinformaation antamiseen asiakkaillemme. Haluamme vastata kysymyksiinne, koska silloin oikea tuote voidaan ohjata oikeaan
painotyöhön.

Hyvää päivän jatkoa Serivärin parissa.

Urpo Eklund
Tuoteryhmän suunnittelija